Självlärande semantisk sökfunktion

Humany har en matchningsfunktion som är helt optimerad för sin uppgift – att proaktivt identifiera kunders problem och snabbt presentera relevanta lösningar och svar.

Förutom att använda sig av bland annat synonymer och ordklasser, tar systemet även hänsyn till en rad faktorer som kundens kontext på sajten, information från den inloggade kundens profil samt vad tidigare kunder haft för frågeställningar i liknande situationer.

Det spelar ingen roll om en sökning görs med ett fåtal nyckelord eller om det är ett helt mejl som ska analyseras. Humanys matchningsfunktion klarar båda scenarier.  

Matchningsfunktionens algoritmer är självlärande genom s.k. machine learning. Humany lär sig automatiskt nya ord och uttryck som dina kunder använder vilket minimerar mängden manuellt förarbete som krävs.

Färdiga widget-gränssnitt

Nu är det slut med tidskrävande, krångliga och dyra specialimplementationer. Humany har utvecklat ett antal färdiga standardgränssnitt (widgets) som gör det det snabbt och enkelt att komma igång med att använda tjänsten.

Det finns rika möjligheter att ändra både texter, styling och beteende – helt utan inblandning av en programmerare.

Självklart är widgetarna sökmotoroptimerade och responsiva, dvs. de fungerar i alla typer av enheter.

Flera svars- och språkversioner

Med Humany blir det lättare att säkerställa att allt innehåll är konsekvent och uppdaterat. I Humany kan en guide ha flera olika svarsversioner – exempelvis en kortare version för den publika sajten och en mer utförlig version för agenterna i kundservice. Eller varför inte ha en nedkortad version som kan användas i chatten eller på Twitter?

Även hantering av innehåll på flera språk är smidigt i Humany. Man kan enkelt se vilka språk som en guide finns översatt till och möjligheten till sida-vid-sida-översättning gör det enkelt att säkerställa att innehållet matchar.

Kontaktvägsstyrning

Med Humany kan ni göra både er kundservicesida och er kontaktsida dynamiska genom att ersätta era statiska sidor med våra färdiga widgetar. Ni skapar enkelt smarta regler för vilka kontaktvägar som ska visas för en kund. Exempelvis kan en användare som är nära ett köp erbjudas direkt hjälp via chatt medan en annan kund först möts av den smarta FAQ:n.

Denna funktion är även användbar för kompetensstyrning. Kunden kan nu direkt komma i kontakt med någon som har rätt kunskaper för att besvara ärendet.

I de fall man vet för lite om kunden för att automatiskt föreslå kontaktvägar så kan redaktören skapa en kontaktvägsväljare – ett användarvänligt gränssnitt där kunden med några klick kan beskriva sitt ärende för att slutligen landa i passande kontaktvägar.

Formuläreditor

Humany har en enkel men kraftfull editor där man snabbt och enkelt kan skapa både enkla och komplexa kontaktformulär. Man drar ut de element man vill ha i sitt formulär, anger vart formuläret ska skickas och sedan är man klar.

En smart villkorsfunktion gör det även enkelt att skapa dynamiska formulär som visar eller döljer delar av formuläret baserat på tidigare gjorda val.

Det färdiga formuläret kan sedan enkelt bäddas in i guider eller visas separat på en kontaktsida. Helt utan programmeringskunskaper eller krångel!

Dialogträd

Vissa frågeställningar och problem är mer komplexa än andra. Vanligtvis löser man detta genom att antingen ha många snarlika guider med varianter på svaret eller ett fåtal riktigt långa guider som ofta blir svåra att överblicka.

Med Humanys dialogfunktion kan du istället skapa en guide med motfrågor. Användaren besvarar motfrågor genom att klicka sig fram, steg för steg, i en trädstruktur och landar slutligen i ett svar som är relevant för just henne.

Även för agenterna i kundservice är detta ett kraftfullt hjälpmedel för att exempelvis leda kunden genom en felsökningsprocess.

Ännu fler smarta funktioner för din kundservice på nätet