Jobba hos oss

Humany är ett snabbväxande företag i en spännande bransch. Hos oss är det högt i tak och vi ser gärna att alla är med och utvecklar vår produkt.

Lediga tjänster

Webbutvecklare (2 st tjänster)

Som en del av vårt team är du med från idé till färdig produkt. Vi diskuterar, modellerar, kodar, testar och hanterar kunskap med .NET och Javascript. Vi finns på våra kunders webbplatser, lyssnar på användarna och försöker förutse hur vi kan lösa deras problem. Mängden kunder och användare ställer stora krav på vår plattform och vi arbetar ständigt med att bli bättre. Vad ska vi förbättra härnäst?

På Humany är utvecklarna en stor och viktig del av det kreativa arbetet och bidrar med såväl design- och konceptarbete för att vidareutveckla vår produkt. Därför söker vi dig som har flerårig erfarenhet som webbutvecklare. Utöver din tekniska kompetens brinner du för att bygga snygga lösningar och drar dig inte för att diskutera för att finna den ultimata lösningen för både teknik och koncept, för att sedan realisera den tillsammans med dina kollegor.

Vi tror att du är väl förtrogen med .NET, Javascript och HTML5. Har du dessutom erfarenhet av någon av följande är det meriterande: Angular, React, Aurelia, SCSS, responsive design, Hypermedia, Web API, Azure, Redis, SEO eller NLP.

Som person vill vi att du, precis som vi, vill utvecklas och vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet och produkt. Du är en lagspelare med egen initiativkraft och vilja att arbeta i en liten verksamhet som kännetecknas av kommunikation och driv. Här arbetar du med stor frihet och stort ansvar. Allt vi gör, slutar i produkt på webben. Här är du med och påverkar på riktigt!

Skicka din ansökan till jobs@humany.com