Vi söker webbutvecklare till molntjänst med artificiell intelligens

Vill du bygga AI med React i startup-miljö fast på ett stort välkänt företag? Telia storsatsar på det nyinköpta tech-bolaget Humany och vi behöver dig för att förverkliga våra ambitioner. Vi sitter i toppmoderna lokaler i Mall of Scandinavia.

Vårt arbetssätt

Jag heter Cristian Libardo och jag arbetar i ett litet men extremt kompetent, hängivet och erfaret utvecklingsteam. Vi är nyfikna och älskar teknik. Vi vill hitta den bästa lösningen och det effektivaste sättet att jobba. Idag utvecklar vi i React, Angular, .NET Web API, Azure och SQL. Vi ser spännande möjligheter i bl.a. Node.js, Neo4j och Python. Tillsammans med vår produktägare jobbar vi självständigt och agilt med målet att i små steg utveckla våra produkter.

Våra produkter

På Humany utvecklar vi molnbaserad tjänst med hjälp av AI-teknologi och smarta gränssnitt. Just nu är vi en stark tillväxtfas och ser stor efterfrågan på våra produkter: chattrobot, smart FAQ och kunskapsbas. Hör av dig för att höra om våra framtidsplaner.

Du

Vi söker dig som delar vår passion för teknik och vill vara med och bygga vår nästa succé. Du förstår webben. Du gillar att ligga i framkant. Du älskar att se din kod göra nytta.

Din roll

Utveckla funktionalitet med mycket höga krav på användbarhet och teknik. Delta i designarbetet av ett utbyggbart och dynamiskt komponentbibliotek för befintliga och framtida funktioner. Ta helhetsansvar för en del av vår produkt och göra den fantastisk.

Din bakgrund

  • Erfarenhet inom webbutveckling med Javascript, CSS eller .NET.
  • Förmåga att diskutera komplexa krav och se hur avancerad teknik kan tyglas och göras användbar av vanliga användare.
  • Meriterande är erfarenheter av React, webbdesign, TDD, REST-arkitektur, Node.js, utveckling av öppen källkod eller pingis.
  • Har du erfarenhet och/eller stort intresse av DevOps, ML, TensorFlow, Grafdatabaser, eller Docker vill vi gärna träffa dig och diskutera en alternativ roll.

Vårt erbjudande

  • En intressant problemdomän och utmanande arbetsuppgifter.
  • En progressiv inställning till teknik med stor frihet och stort ansvar.
  • Trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor.
  • Möjlighet till kompetensutveckling och karriär.
  • Marknadsmässiga lönevillkor och förmåner.
  • Pingisturneringar!

Nästa steg

Känner du att detta kan vara något för dig? Skriv några rader om dig själv eller länka till din profil på github/linkedin och skicka till jobs@humany.com.

Har du frågor? Ring 0733-80 50 93 (Cristian).

Testa gratis i 30 dagar - utan bindningstid!